Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 01 mrt 2024

Wiko Dakkapellen is een dakkapel leverancier die op dit ogenblik reeds over een ervaring van meer dan 15 jaar binnen de sector beschikt. Van Wiko Dakkapellen is bekend dat ze over een eigen volledig uitgeruste werkplaats beschikt waarin maatwerkfabricage mogelijk wordt gemaakt. Een sterke troef van deze dakkapel leverancier is bovendien ook terug te vinden in het feit dat ze er steeds in slaagt om de montage van haar dakkapel reeds binnen één enkele werkdag af te ronden. Daarnaast kan er een complete afwerking worden gerealiseerd zowel aan de binnen- als aan de buitenkant waardoor jij als woningeigenaar werkelijk geen omkijken meer hebt naar jouw dakkapel. Dit zijn stuk voor stuk uitstekende redenen om alvast even kennis te maken met de mogelijkheden die Wiko Dakkapellen je aan kan bieden.

De geschiedenis van Wiko

Wiko is een dakkapel leverancier welke is gevestigd in Enschede en op dit ogenblik een geschiedenis heeft van meer dan 15 jaar in de sector. Wiko heeft sinds haar bestaan in totaal reeds meer dan 3.500 dakkapellen geplaatst waarbij hun klanten steeds konden genieten op een fantastische garantie van zomaar even 10 jaar. Daarnaast gebeurt de montage van haar dakkapellen altijd binnen slechts één enkele dag waardoor de overlast voor niet alleen de eigenaar van het huis, maar ook voor diens omgeving altijd tot een absoluut minimum kan worden beperkt. De bijzondere kwaliteit en service die Wiko aan haar klanten weet aan te bieden heeft er in ieder geval voor gezorgd dat dit bedrijf door de jaren heen is uitgegroeid tot een uiterst populaire dakkapel leverancier.

Werkzaamheden

Allereerst, op het ogenblik dat je jouw dakkapel wenst te laten maken door Wiko Dakkapellen zal het meteen duidelijk zijn dat je op dit vlak een keuze kan maken uit zeer veel verschillende mogelijkheden. Zo kan je uiteraard kiezen voor een standaard dakkapel, maar ook een traditionele uitvoering behoort tot de opties. Andere werkzaamheden die door Wiko Dakkapellen kunnen worden uitgevoerd zijn de realisatie van een nokverhoging evenals het plaatsen van schuine daken. Nog niet helemaal overtuigd? In dat geval is het ook een optie om te kiezen voor een kamermodel en ook tal van echt speciale dakkapellen behoren tot de mogelijkheden.

 

Eén van de belangrijkste kenmerken van Wiko Dakkapellen is dat elke dakkapel welke door dit bedrijf wordt gerealiseerd wel maatwerk lijkt te zijn. Dit zegt men ook zelf. Veel mensen hebben met betrekking tot de realisatie van hun dakkapel enkele zeer specifieke eisen in gedachten. Indien dat ook geldt voor jou zal je graag een beroep willen doen op een partij welke al deze eisen voor jou kan inlossen. Dat is bij Wiko Dakkapellen geen enkel probleem. Dit heeft naar alle waarschijnlijkheid uiteraard voor een groot deel te maken met het feit dat deze dakkapel leverancier over haar eigen werkplaats beschikt waar de meest doorgedreven maatwerkfabricage kan worden gerealiseerd.

Waar actief?

Wiko is voor zover bekend uitsluitend actief op de Nederlandse markt. Je dient er bovendien ook altijd rekening mee te houden dat deze dakkapel leverancier is gevestigd in Enschede. Indien je een beroep wenst te doen op de diensten van Wiko en je woning relatief ver van het vestigingsadres van het bedrijf vandaan is gelegen is het dan ook altijd een aanrader om even stil te blijven staan bij de gemiddelde voorrijkosten die er aan je aangerekend kunnen worden. In principe lijkt het er echter naar uit te zien dat Wiko haar diensten in heel Nederland aanbiedt, maar toch vooral in de regio’s rond Enschede.

Adresgegevens

Zou je graag een beroep willen doen op de diensten van het bedrijf Wiko Dakkapellen? In dat geval is het altijd interessant om op de hoogte te zijn van de adresgegevens van deze dakkapel leverancier. Wiko Dakkapellen is gevestigd in Enschede en kan op verschillende manieren worden gecontacteerd. Uiteraard zijn ze te bezoeken in Enschede, maar daarnaast zijn ze ook telefonisch en via e-mail bereikbaar. Alle adresgegevens van deze dakkapel leverancier zijn hieronder terug te vinden.

 

Adres:

Wiko Dakkapellen

Josink Esweg 58

7545 PN Enschede

 

Telefoon: 053-428.00.12

E-mailadres: info@wikodakkapellen.nl

 

Ben je actief op social media? In dat geval is het eveneens mogelijk om je aan te melden voor de Facebookpagina waar het bedrijf Wiko Dakkapellen over beschikt!

Bespaartips

Ondanks het feit dat Wiko Dakkapellen haar klanten steeds een optimale prijs-kwaliteitgarantie weet aan te bieden spreekt het voor zich dat bij jou het idee kan spelen om toch te proberen nog wat meer te besparen op de realisatie van je dakkapel. Dat is begrijpelijk, want veel mensen hebben reeds een behoorlijke som geld moeten investeren in de bouw of renovatie van hun woning vooraleer ze aan een dakkapel beginnen. Wil jij ook graag nog een leuk bedrag kunnen uitsparen op de realisatie van jouw dakkapel? Dat kan met deze bespaartips:

 

  • Een kunststof dakkapel is voordelig en onderhoudsvriendelijk

Wil je niet alleen zeker zijn van een dakkapel die voordelig is in aankoop, maar waar je ook op vlak van onderhoud niet veel (of eigenlijk bijna geen) omkijken naar hebt? In dat geval is het altijd de moeite waard om te kijken in de richting van een kunststof dakkapel. Een dergelijke dakkapel ziet er fantastisch uit, biedt je een uitmuntende kwaliteit en bovendien is het ook nog eens zo dat er niet of nauwelijks onderhoud voor noodzakelijk is. Dat maakt ze heel wat interessanter in vergelijking met hout.

 

  • Probeer ook zelf de handen uit de mouwen te steken

Ondanks het feit dat Wiko Dakkapellen kant en klare dakkapellen aflevert waar dus eigenlijk helemaal niets meer aan dient te gebeuren kan het soms wel degelijk interessant zijn om enkele karweien zelf uit te voeren. Op deze manier kan je niet alleen echt iets persoonlijks van jezelf in het huis stoppen, daarnaast kan het je ook nog eens een aantrekkelijke besparing opleveren.

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers via onze website

Vooraleer met eender welke dakkapel leverancier in zee te gaan is het altijd de moeite waard om je een goed beeld te vormen van de verschillende partijen die op de markt zijn terug te vinden. Dit lijkt op het eerste zicht misschien niet zo eenvoudig, maar gelukkig bieden wij jou daar op deze website de perfecte mogelijkheid toe. Het is hier namelijk mogelijk om in een handomdraai offertes op te vragen bij tal van verschillende dakkapel leveranciers. Wanneer je deze offertes hebt ontvangen kan je ze bijgevolg meteen met elkaar vergelijken waardoor je er altijd de voor jou financieel interessantste partij tussenuit zal weten te halen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Apeldoorn verruimt mogelijkheden voor vergunningvrije dakkapellen

maart 25, 2024

Een grote verandering staat op het punt te gebeuren voor woningeigenaren in

Een grote vergissing: dakkapel brengt definitieve verandering in het straatbeeld

maart 1, 2024

In een recent artikel van het AD lazen wij over een opmerkelijke

Deze fout bij het plaatsen van een dakkapel kan potentieel duizenden euro’s kosten

februari 16, 2024

Janneke maakte een grote fout met haar dakkapel en leerde: “Ga nooit