Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis en vrijblijvend

Binnen de wereld van de dakkapellen is Ubbink door de jaren heen uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde naam. Deze leverancier van dakkapellen heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd welke in het bijzonder is te wijten aan de unieke kwaliteit waar haar materialen over beschikken. Bovendien staat Ubbink er om bekend een bedrijf te zijn welke het mogelijk biedt om op een financieel interessante wijze een dakkapel voor jou te realiseren waardoor ze voor ieders budget beschikbaar is. Ben jij eveneens geïnteresseerd in de mogelijkheden die Ubbink als dakkapel leverancier te bieden heeft? Lees dan snel verder, want we laten je van naderbij kennis maken met deze leverancier!

De geschiedenis van Ubbink

Een groot deel van de betrouwbaarheid die Ubbink tegenwoordig geniet is te wijten aan de zeer snelle expansie welke het bedrijf door de jaren heen heeft doorgemaakt. In het bijzonder de expansie richting het buitenland was er één die vriend en vijand heeft weten te verrassen. De oprichting van het bedrijf vond plaats in het jaar 1896 toen Barend Ubbink er voor koos om de IJzergieterij Ubbink op te richten in Doesburg. In 1939 werd een belangrijke stap gezet toen de dakkapel leverancier er voor koos om zich te laten noteren aan de Amsterdamse beurs. Nog eens twintig jaar later zou de eerste internationale uitbreiding volgen richting België. Tien jaar later, namelijk in het jaar 1969 werd er gestart met de productie van de eerste kunststof ramen. In 1976 & 1992 werden nieuwe vestigingen opgericht in respectievelijk Groot-Brittannië en Frankrijk.

Werkzaamheden

Er komt heel wat kijken bij de realisatie van een dakkapel. Dit is in de praktijk lang niet altijd duidelijk, in tegendeel. Het merendeel van de mensen die een dakkapel laten bouwen of kopen zien dan ook uitsluitend het eindresultaat. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar de achterliggende constructie en werkzaamheden zijn heel wat uitgebreider. Dit is ook terug te zien in de werkzaamheden en producten van Ubbink. Eén van de belangrijkste eigenschappen van een dakkapel is bijvoorbeeld terug te vinden in het feit dat ze over een optimale bescherming tegen vocht of penetratie van water dient te beschikken. Dat lijkt voor de hand liggend, maar in de praktijk is het dat lang niet altijd. Gelukkig biedt een dakkapel leverancier zoals Ubink verschillende mogelijkheden aan om dit probleem aan te pakken.

 

Een belangrijk en zeer interessant product uit het assortiment van Ubbink is bijvoorbeeld terug te vinden in de vorm van een loodvervanger. De Ubbink loodvervanger kan worden toegepast in alle bouwdetails waarbij de creatie van een waterdichte laag is vereist, dus ook zeker bij dakkapellen. In alle gevallen is het mogelijk om dit product als vervanging voor bladlood in te zetten. Je dient er wel rekening mee te houden dat de loodvervanger van Ubbink verkrijgbaar is in verschillende vormen. Voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen is het bijvoorbeeld aan te raden om gebruik te maken van Ubiflex Ribbel. Voor de andere toepassingen volstaat de Ubiflex standaard uitvoering. Andere artikelen die in het omvangrijke aanbod van Ubbink zijn terug te vinden zijn onder meer dakramen, daknokventilatie, dakdoorvoer, etc.

Waar actief?

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven is Ubbink als leverancier van onder meer dakkapellen door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale speler. Ondanks het feit dat ze uiteraard haar roots heeft in Nederland vond er al snel in de geschiedenis van dit bedrijf een eerste uitbreiding plaats naar België. Daarna volgden nog meer landen waaronder Groot-Brittannië evenals Frankrijk waarna daar in het jaar 2000 ook nog Italië aan werd toegevoegd. Een ietwat onverwachte zet van Ubbink volgde in 2011 toen ‘Ubbink East Africa’ werd voorgesteld. Eén jaar later zou ook nog Spanje aan het rijtje met landen worden toegevoegd.

Adresgegevens

Het is tegenwoordig op meerdere manieren mogelijk om contact op te nemen met Ubbink. Zo beschikken ze niet alleen over een post-, maar ook over een bezoekadres in Doesburg. Daarnaast zijn er twee magazijnen in Nederland terug te vinden welke gevestigd zijn in respectievelijk Doesburg en Zevenaar. In ieder geval, zou je graag contact willen opnemen met Ubbink, bijvoorbeeld voor de realisatie van jouw dakkapel? In dat geval is dat mogelijk door middel van de onderstaande adresgegevens:

 

Bezoekadres:

Ubbink BV

Verhuellweg 9

6984 AA Doesburg

 

Postadres:

Ubbink BV

Postbus 26

6980 AA Doesburg

 

Telefoonnummers:

Algemeen telefoonnummer: 0313-480.200

Verkoop telefoonnummer: 0313-480.380

Productadvieslijn: 0313-480.300

 

Ben je er niet meteen zo’n fan van om meteen bij een dakkapel bedrijf langs te gaan of telefonisch contact op te nemen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Je kan er immers ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar Ubbink. Daarvoor kan je de onderstaande e-mailadressen gebruiken:

 

Algemeen e-mailadres: info@ubbink.nl

Productadvieslijn: productadvieslijn@ubbink.nl

Bespaartips

Of je er nu voor kiest om een beroep te doen op Ubbink of een andere leverancier voor de realisatie van jouw dakkapel, het spreekt voor zich dat je graag geen onnodige kosten zal willen maken. Dat hoeft ook helemaal niet. De hieronder aangegeven bespaartips zorgen er namelijk voor dat jij er altijd zeker van kan zijn dat jouw Ubbink dakkapel je de meest optimale prijs-kwaliteitgarantie weet aan te bieden.

 

  • Neem zelf de afwerking voor je rekening!

In het assortiment van Ubbink dakkapellen zijn heel veel losse producten terug te vinden die het mogelijk maken voor jou als eigenaar van de woning en handige doe-het-zelver om de afwerking van je dakkapel voor je eigen rekening te nemen. Dit vergt natuurlijk wel een beetje tijd, maar er staat tegenover dat je altijd kan rekenen op de meest optimale prijs-kwaliteitgarantie voor jouw dakkapel.

 

  • Wees niet blind voor de voorrijkosten

Ga je een beroep doen op de mogelijkheden die Ubbink als dakkapel leverancier voor jou in petto heeft? In dat geval is het altijd van belang om niet blind te zijn voor de voorrijkosten die er mogelijks aan je aangerekend kunnen worden. Zoals aangegeven zijn er twee verschillende magazijnen van Ubbink verspreid over Nederland terug te vinden waardoor het altijd belangrijk kan zijn om een inschatting te maken van deze kosten. Ben je in de buurt van Ubbink gevestigd? Dan zullen deze kosten uiteraard helemaal geen roet in het eten gooien, in tegendeel!

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers via onze site

Ben je wel geïnteresseerd in de mogelijkheden die het dakkapel bedrijf Ubbink voor jou in petto heeft, maar zou je graag de prijzen van deze dakkapel leverancier nog even willen af toetsen tegenover deze van andere bedrijven? Dat is geen probleem! Door gebruik te maken van deze website is het op razend efficiënte wijze mogelijk om offertes voor dakkapellen van meerdere leveranciers met elkaar te vergelijken. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de scherpst mogelijke aankoopprijs voor jouw dakkapel.

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Apeldoorn verruimt mogelijkheden voor vergunningvrije dakkapellen

maart 25, 2024

Een grote verandering staat op het punt te gebeuren voor woningeigenaren in

Een grote vergissing: dakkapel brengt definitieve verandering in het straatbeeld

maart 1, 2024

In een recent artikel van het AD lazen wij over een opmerkelijke

Deze fout bij het plaatsen van een dakkapel kan potentieel duizenden euro’s kosten

februari 16, 2024

Janneke maakte een grote fout met haar dakkapel en leerde: “Ga nooit