Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis en vrijblijvend

Laatst bewerkt op: 01 mrt 2024

Een bekende Nederlandse dakkapel leverancier genaamd ‘Timmermans’ is terug te vinden in de provincie Flevoland. Timmermans Dakkapellen is een bedrijf welke er om bekend staat traditionele dakkapellen te leveren op maat van de wensen van haar klanten. Ben je niet zozeer op zoek naar een maatwerk exemplaar, maar wil je toch eerder de kosten drukken en bijgevolg de voorkeur geven aan een prefab uitvoering? Ook in dat geval ben je bij Timmermans Dakkapellen aan het juiste adres. De vakmensen die actief zijn voor dit bedrijf beschikken over een jarenlange ervaring wat er voor zorgt dat ze als geen ander geschikt blijken te zijn voor het realiseren van jouw gloednieuwe dakkapel.

De geschiedenis van Timmermans Dakkapellen

Eigenlijk is er niet zoveel gepubliceerd over de geschiedenis van Timmermans Dakkapellen. Wel kan er bij het bekijken van de portefeuille met gerealiseerde projecten worden vastgesteld dat er door de jaren heen een ongelofelijk aantal verschillende projecten zijn gerealiseerd. Het gaat hierbij niet alleen om dakkapel projecten waarbij er sprake was van een verbouwing, ook op vlak van renovatie werden er uitstekende resultaten behaald. De vele mooie projecten die door Timmermans Dakkapellen door de jaren heen zijn afgerond hebben er in ieder geval voor gezorgd dat niet alleen de populariteit, maar ook het vertrouwen in deze dakkapel leverancier aanzienlijk is toegenomen.

Werkzaamheden

Voor de realisatie van haar dakkapellen maakt Timmermans hoofdzakelijk gebruik van kunststof. Dit geldt eveneens voor de kozijnen welke Meranti of Trespa exemplaren zijn. In principe is het bij Timmermans perfect mogelijk om een dakkapel te laten realiseren welke geheel is afgestemd op jouw persoonlijke verwachtingen. Ben je niet (uitsluitend) op zoek naar een dakkapel om toe te voegen aan je woning, maar wil je bijvoorbeeld ook graag een dakraam in je huis laten realiseren? Ook daarvoor ben je bij deze partij aan het juiste adres. Dakramen kunnen door Timmermans Dakkapellen dan ook in de meest uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen worden gerealiseerd waardoor ook deze perfect in lijn zal komen te liggen met de door jouw vooropgestelde verwachtingen.

Timmermans Dakkapellen biedt haar klanten in principe de mogelijkheid om volledig aan te geven hoe ze hun dakkapel het liefst gerealiseerd willen zien worden. Gaat de voorkeur bijvoorbeeld uit naar een dakkapel voorzien van een plat dak (waardoor er mogelijks ook vergunningsvrij kan worden gebouwd)? Of is er eerder sprake van een uitvoering waarbij er gebruik wordt gemaakt van een hellend of een schuin dak? In het laatste geval kan je rekenen op een zeer authentieke uitstraling, maar daar staat wel een hoger prijskaartje tegenover.

Waar actief?

Timmermans Dakkapellen is gevestigd in Dronten, in de provincie Flevoland. Het is niet meteen bekend in welke regio’s dit bedrijf allemaal actief is en waar ze bijgevolg voor jou een dakkapel kan komen plaatsen. Om er zeker van te zijn dat ook jouw locatie tot de mogelijkheden behoort wordt het daarom altijd aangeraden om even contact op te nemen met deze dakkapel leverancier. Zo is het altijd mogelijk om op efficiënte wijze duidelijke afspraken te maken terwijl je bovendien meteen ook heel wat mogelijks onverwachte kosten kan voorkomen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Adresgegevens

Indien je een beroep wenst te doen op de diensten en mogelijkheden van Timmermans Dakkapellen spreekt het voor zich dat je graag eerst even contact zal willen opnemen met deze dakkapel leverancier om het één en ander te kunnen bespreken. Dit kan op verschillende manieren. We hebben de verschillende adresgegevens van deze dakkapel leverancier even uitgebreid hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Adres:

Timmermans Dakkapellen

Handelsweg-Noord 31

8251 JS Dronten

Telefoon: 0321-380-460

Bespaartips

Denk jij er ook aan om een dakkapel te laten realiseren door Timmermans dakkapellen? Heb je echter voor jezelf een bepaald budget uitgestippeld (zeer verstandig!) waar je graag binnen zou willen blijven? In dat geval is het altijd de moeite waard om je er bewust van te zijn dat er enkele interessante bespaartips bestaan voor dakkapellen. Welke tips dit precies zijn en hoeveel je er precies door kan besparen wordt meteen duidelijk door onderstaand overzicht.

  • Geef de voorkeur aan een prefab dakkapel

Op het ogenblik dat je een dakkapel wenst toe te voegen aan je woning is het steeds van belang om je bewust te zijn van de verschillende mogelijkheden die er op de markt verkrijgbaar zijn. Zo wordt er altijd een onderscheid gemaakt tussen een prefab en een maatwerk dakkapel. Deze laatste biedt je uiteraard heel wat extra mogelijkheden op vlak van personalisatie, maar daar staat wel tegenover dat je er een behoorlijke extra kostprijs voor dient te betalen. De keuze voor een prefab dakkapel is dan ook veelal een stukje interessanter, althans voor wat het financiële aspect betreft.

  • Combineer meerdere werkzaamheden

Zoals je eerder op deze pagina reeds hebt kunnen lezen ben je bij Timmermans Dakkapellen niet alleen aan het juiste adres voor de realisatie van een dakkapel. Ook indien je bijvoorbeeld een (extra) dakraam wenst te laten realiseren kan je daarvoor een beroep doen op deze partij. Op het ogenblik dat je meerdere werkzaamheden in één keer laat uitvoeren bestaat de kans dat je aanspraak kan maken op een soort van kwantumkorting. Deze kan uiteindelijk tot wel 10 procent bedragen! Ondanks het feit dat er niet moet worden ingeboet op vlak van kwaliteit is het op deze manier alsnog mogelijk om een (extra) aantrekkelijke besparing te kunnen realiseren op je dakkapel.

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers via onze website

Ondanks het feit dat Timmermans dakkapellen duidelijk een interessante partij kan zijn om een beroep op te doen voor wat de realisatie van jouw dakkapel betreft moet het gezegd dat er op onze website ook nog heel wat andere kwalitatieve en bijgevolg potentieel interessante dakkapel leveranciers zijn terug te vinden. Vooraleer met één van deze verschillende partijen in zee te gaan kunnen we je dan ook alleen maar aanraden om even verschillende offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken. Alleen op deze manier zal het ook voor jou namelijk meteen duidelijk worden welke dakkapel leverancier het best tegemoet kan komen aan de door jouw vooropgestelde verwachtingen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Apeldoorn verruimt mogelijkheden voor vergunningvrije dakkapellen

maart 25, 2024

Een grote verandering staat op het punt te gebeuren voor woningeigenaren in

Een grote vergissing: dakkapel brengt definitieve verandering in het straatbeeld

maart 1, 2024

In een recent artikel van het AD lazen wij over een opmerkelijke

Deze fout bij het plaatsen van een dakkapel kan potentieel duizenden euro’s kosten

februari 16, 2024

Janneke maakte een grote fout met haar dakkapel en leerde: “Ga nooit