Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 03 apr 2024

De dakkapel leverancier Niels Mols staat er om bekend een bedrijf te zijn welke er voor heeft gekozen om zich te specialiseren in kwalitatieve (maatwerk) dakkapellen tegen een scherpe prijs. Klanten die er voor kiezen om een beroep te doen op de diensten van Niels Mons kunnen altijd rekenen op een vrijblijvende inmeetafspraak bij hun thuis waarbij alle mogelijkheden kenbaar worden gemaakt. Kies je er uiteindelijk voor om je dakkapel te laten plaatsen door Niels Mons? Dan kan je kiezen voor een exemplaar die geheel naar wens wordt gerealiseerd en dat ook nog eens in de meest uiteenlopende afmetingen. Ben je bovendien op zoek naar een dakkapel specialist die voor jou in slechts één dag een prachtige dakkapel kan toevoegen aan je huis? Ook dan is het de moeite waard om de mogelijkheden van Niels Mons te ontdekken.

De geschiedenis van Niels Mons

Niels Mons Dakkapellen is een dakkapel leverancier welke er vanaf haar ontstaan geen geheim van heeft gemaakt dat het graag een financieel interessante oplossing wou creëren voor iedereen die wenst te kunnen genieten van de voordelen van een dakkapel bij diens woning. Op het ogenblik dat je er als woningeigenaar voor kiest om een dakkapel aan je huis toe te voegen moet je er namelijk bij stil blijven staan dat je geconfronteerd kan worden met een groot aantal extra kosten waar je mogelijks op voorhand geen rekening mee had gehouden. Net deze kosten wil Niels Mons als dakkapel leverancier uitschakelen.

 

Bovenstaande kan worden gerealiseerd doordat Niels Mons Dakkapellen er voor heeft gekozen om traditionele dakkapellen te bouwen voor haar klanten. Dit betekent dat alle elementen ter plaatse worden geplaatst waardoor er geen hijskraan aan te pas moet komen. Het feit dat de kosten voor een hijskraan uitgespaard kunnen worden is voor jou als klant natuurlijk zeer mooi meegenomen. Bovendien beperkt het ook nog eens de overlast voor de omgeving. In het bijzonder mensen die graag een dakkapel volledig op maat van hun wensen willen laten realiseren zijn bij Niels Mons Dakkapellen absoluut aan het juiste adres.

Werkzaamheden

Bovenstaande zegt het eigenlijk reeds een beetje, Niels Mons Dakkapellen heeft er zeer bewust voor gekozen om de focus te leggen op het realiseren van traditionele en dus maatwerk dakkapellen. Deze dakkapellen kunnen in nagenoeg alle afmetingen worden gerealiseerd en worden persoonlijk door het bedrijf zelf ingemeten. Afhankelijk van de eisen waar jij als eigenaar van de woning over beschikt is het al dan niet mogelijk om de dakkapel in kwestie vergunningsvrij te realiseren. Is dat niet mogelijk? Dan zal je kunnen vaststellen dat Niels Mons zelf voor jou de vergunningaanvraag regelt. Dat is een prima service die voor jou als eigenaar van het huis bijzonder belangrijk is. Op deze manier kan je namelijk behoorlijk wat tijd en geld uitsparen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de klantenservice van Niels Mons Dakkapellen is zeker en vast meer dan uitstekend te noemen.

 

Niels Mons Dakkapellen staat er om bekend te trachten om haar klanten over de hele lijn zo goed mogelijk tegemoet te komen in de wensen waarover ze beschikt. Dit geldt zowel voor de binnen- als voor de buitenafwerking welke moet worden gerealiseerd. Specifiek voor de buitenafwerking geldt dat er gebruik kan worden gemaakt van verschillende materialen naar wens. Het kan hierbij gaan om hout, maar ook om Trespa evenals om Keralit. Ben je niet alleen van plan om de afwerking aan de buitenkant van je dakkapel uit te besteden, maar wil je ook de afwerking in het interieur toekennen aan een specialist? Ook in dat geval heeft deze bekende, Nederlandse dakkapel leverancier heel wat moois voor jou in petto.

Waar actief?

Niels Mons is een Nederlandse dakkapel leverancier welke dan ook volledig haar aandacht op haar thuismarkt wenst te richten. Dit betekent evenwel niet dat ze uitsluitend binnen haar omgeving actief is. In principe is het dan ook doorheen bijna heel Nederland mogelijk om je dakkapel te laten plaatsen door dit bedrijf. Wanneer je er voor kiest om dit te doen ben je steeds verzekerd van een mooie garantie met een looptijd van 10 jaar en bovendien kan er ook steeds een vrijblijvende inmeetafspraak worden ingepland bij jou thuis. Op deze manier zijn ook meteen de verschillende mogelijkheden waarover je beschikt helemaal duidelijk.

Adresgegevens

Vooraleer je daadwerkelijk in zee zal gaan met Niels Mons is het vanzelfsprekend dat je eerst even contact zal willen opnemen met deze dakkapellen leverancier. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Je moet er wel rekening mee houden dat Niels Mons over een afzonderlijk correnspondentie- en afleveradres of kantoor beschikt. Wij hebben uiteraard de beide adresgegevens voor jou op een rijtje gezet evenals hoe je telefonisch en via e-mail contact met deze dakkapel leverancier kan opnemen.

 

Correspondentieadres:

Niels Mons Dakkapellen BV

Lageweg 22

3849 PE Hierden

 

Kantoor- / afleveradres:

Niels Mons Dakkapellen BV

Snippendalseweg 24

3849 NE Hierden

 

Telefoon: 0341-42.19.19

 

Algemeen e-mailadres: info@nielsmons.nl

Prijsaanvraag via e-mail: offerte@nielsmons.nl

Bespaartips

Indien je een dakkapel gaat toevoegen aan je huis spreekt het voor zich dat je altijd zeker zal willen kunnen zijn van een zo optimaal mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Echter hoeven we er ook niet om te liegen dat ook het kostenplaatje dat er aan verbonden is voor zeer veel mensen van erg groot belang is. Ben jij ook nog op zoek naar één of misschien wel meerdere mogelijkheden om te besparen op de kostprijs van jouw dakkapel (van Niels Mons)? In dat geval is het altijd een aanrader om even grondig de onderstaande bespaartips te bekijken.

 

  • Neem de afwerking aan de binnenkant voor eigen rekening!

Ben je een beetje handig en zie je het wel zitten om de meest creatieve kant van jezelf te tonen? In dat geval is het altijd een mogelijkheid om de binnenkant van je dakkapel zelf af te werken. Op deze manier heb je de mogelijkheid om ze geheel naar eigen inzicht af te werken en dat ook nog eens op een financieel zeer interessante manier.

 

  • Recht op kwantumkorting?

Ben jij niet de enige in je buurt die er aan denkt om een dakkapel te plaatsen op diens woning? Heb je even overlegd met één van je buren en is hij of zij eveneens van plan om een dergelijke uitbreiding te doen? In dat geval kan het altijd interessant zijn om beide karweien in één keer aan hetzelfde bedrijf (in dit geval dus Niels Mons) toe te kennen. Wellicht valt er op deze manier voor beide partijen nog een mooie korting uit de bus.

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers van onze website

Hoe interessant de mogelijkheden van een dakkapel leverancier als Niels Mons ook mogen zijn, het is altijd de moeite waard om informatie en een offerte op te vragen bij verschillende partijen. Wanneer je meerdere offertes hebt ontvangen kan je deze vervolgens in een handomdraai met elkaar vergelijken waardoor je op het einde van de rit altijd zeker kan zijn van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding voor jouw dakkapel. Wil jij ook graag meerdere offertes kunnen opvragen bij verschillende dakkapel leveranciers en deze meteen tegenover elkaar kunnen af toetsen? In dat geval ben je op deze website aan het juiste adres!

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Apeldoorn verruimt mogelijkheden voor vergunningvrije dakkapellen

maart 25, 2024

Een grote verandering staat op het punt te gebeuren voor woningeigenaren in

Een grote vergissing: dakkapel brengt definitieve verandering in het straatbeeld

maart 1, 2024

In een recent artikel van het AD lazen wij over een opmerkelijke

Deze fout bij het plaatsen van een dakkapel kan potentieel duizenden euro’s kosten

februari 16, 2024

Janneke maakte een grote fout met haar dakkapel en leerde: “Ga nooit