Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Fallback Image

Klok is een dakkapellenspecialist welke het voor haar klanten mogelijk wil maken om altijd een dakkapel te laten realiseren die perfect weet aan te sluiten op alle vooropgestelde wensen. Niet alleen een prima kwaliteit, maar ook een uitmuntende service zijn de kernwoorden van deze dakkapel specialist. Op elke dakkapel die wordt geplaatst ontvangen klanten dan ook zomaar even een garantie van een slordige 15 jaar. Bovendien kan de door jou gewenste dakkapel ook nog eens binnen amper één dag worden geplaatst waardoor je in geen tijd kan genieten van de nieuw gerealiseerde woonoppervlakte in huis. Dit alles en nog zoveel meer kan je verwachten wanneer je er voor kiest om een beroep te doen op de diensten van Klok.

De geschiedenis van Klok

Voor het ontstaan van Klok moeten we alweer terug in de tijd naar het jaar 1932. Het was toen dat ‘Bouwbedrijf Klok’ haar deuren opende. Door de jaren heen passeerden verschillende generaties bij Klok en na opa en vader koos Arjan Klok er rond de eeuwwisseling voor om zich te focussen op diens passie, namelijk ‘dakkapellen’. De fundamenten voor het bedrijf waren uiteraard reeds uitvoerig gelegd.

 

Met meer dan 70 jaar ervaring evenals een certificering als erkend bouwbedrijf op zak was alles voor handen om mensen die graag een dakkapel willen toevoegen aan hun huis op hun wenken te bedienen. Inmiddels is Klok goed voor ruim 700 dakkapellen op jaarbasis en dat werkelijk overal in Nederland. Hierdoor heeft Klok zich gedurende haar geschiedenis zonder enige twijfel weten te profileren als een rasechte dakkapellenspecialist.

Werkzaamheden

Klok is een dakkapellen leverancier die er vooral voor kiest om voor haar klanten dakkapellen uit kunststof te realiseren. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat het hierbij gaat om een materiaal welke over een uitstekende kwaliteit beschikt en er goed uitziet, daarnaast vereist ze in vergelijking met bijvoorbeeld hout helemaal geen onderhoud. Dit betekent dat ze ook uitstekend kan worden gerealiseerd voor mensen die bijvoorbeeld geen tijd of gewoon geen zin hebben om zich met het onderhouden van een dakkapel bezig te houden.

 

Klok Dakkapellen heeft bovendien ook nog een ruim aanbod aan accessoires en andere afwerkingsmogelijkheden voor handen voor haar klanten. Het merendeel van de mensen die een dakkapel wensen te realiseren willen daarbij ook bijvoorbeeld een zonwering laten plaatsen en wat daarnaast ook te denken van een mooie vensterbank en wellicht ook klimatisatie? Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke eisen jij ook in gedachten hebt voor je dakkapel, de dakkapel leverancier Klok kan ze allemaal voor jou tot uitvoering brengen!

Waar actief?

Klok Dakkapellen mag dan wel gevestigd zijn in Nieuwleusen, door de jaren heen is gebleken dat ze een dakkapel kan plaatsen verspreid over heel Nederland. Is jouw woning echt ver van Klok Dakkapellen vandaan gelegen? In dat geval is het wel steeds een aanrader om het één en ander samen met je toekomstige dakkapel leverancier door te nemen. Sta bovendien ook altijd stil bij de mogelijke voorrijkosten die in rekening kunnen worden gebracht. Deze zouden er namelijk zomaar voor kunnen zorgen dat het uiteindelijke kostenplaatje dat je voor je dakkapel dient te betalen aanzienlijk hoger kan uitvallen dan eerst werd verwacht.

Adresgegevens

Zoals deze pagina ondertussen ongetwijfeld reeds duidelijk heeft gemaakt kan je als klant van Klok Dakkapellen steeds rekenen op een aantal interessante voordelen met betrekking tot de realisatie van een dakkapel. Het spreekt evenwel voor zich dat je graag in eerste instantie contact zal willen opnemen met dit bedrijf om de nodige afspraken te maken. Wel, in dat geval kunnen de hieronder aangegeven adresgegevens voor jou ongetwijfeld goed van pas komen!

 

Adres:

Klok Dakkapellen

Rollecate 69

7711 GG Nieuwleusen

 

Telefoon: 0523-65.68.81

E-mailadres: webinfo@klokdakkapellen.nl

Bespaartips

Wil jij ook graag een dakkapel door Klok Dakkapellen laten realiseren? Dan ben je nagenoeg verzekerd van een prima prijs-kwaliteitverhouding! Dit gegeven neemt echter niet weg dat het voor veel mensen toch van belang is om nog een bepaalde (extra) besparing te kunnen realiseren op de aankoop van hun dakkapel. Geldt dit eveneens voor jou? Dan kunnen we je eigenlijk alleen maar aanraden om de onderstaande bespaartips in het achterhoofd te houden!

 

  • De keuze voor kunststof is een bewuste keuze

Het is absoluut niet zomaar dat Klok Dakkapellen er voor heeft gekozen om gebruik te maken van kunststof als materiaal voor haar dakkapellen, in tegendeel. Deze dakkapel leverancier heeft goed begrepen dat kunststof niet alleen een zeer mooi en uitermate duurzaam materiaal is, bovendien is het ook nog eens zo dat je er als eigenaar van de dakkapel eigenlijk bijna geen omkijken naar hebt. Dit alles zorgt er voor dat de keuze voor een kunststof dakkapel er eigenlijk één is waar iedereen diens voordeel mee kan doen. Dit niet alleen op korte, maar zeker ook op lange termijn.

 

  • Maak gebruik van de beste isolatie voor jouw dakkapel!

We staan er vaak onvoldoende bij stil, maar de éénmalige kostprijs welke moet worden betaald voor het (laten) bouwen van een dakkapel is uiteraard niet de enige waarmee je kan worden geconfronteerd. Wat bovendien ook te denken van de periodieke kosten die bijvoorbeeld jaarlijks terugkomen? Deze kosten worden vaak uit het oog verloren, maar zijn op termijn zomaar even nog belangrijker dan de éénmalige investering is. Wil je ook deze kosten het hoofd kunnen bieden? Zorg er dan altijd voor dat je investeert in zo optimaal en kwalitatief mogelijke isolatie!

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers van onze website

Veel mensen zijn op zoek naar een mogelijkheid om op eenvoudige wijze offertes aan te kunnen vragen bij verschillende dakkapel leveranciers waarna ze deze ook meteen tegenover elkaar kunnen afwegen. Dat lijkt op het eerste zicht natuurlijk geen eenvoudige zaak, maar dat is het tegenwoordig echt wel. Op deze website maken we het voor onze bezoekers dan ook mogelijk om in alle efficiëntie offertes op te kunnen vragen bij verschillende dakkapel leveranciers. Na ontvangst van deze offertes zal je meteen tegenover elkaar kunnen afwegen waardoor je op het einde van de rit met absolute zekerheid zal kunnen genieten van de best mogelijke prijs voor de realisatie van jouw eigen dakkapel.

Dit artikel is geschreven door:

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

moderne dakkapel

Tien dakkapellen ter inspiratie

We weten allemaal dat je dakkapellen in verschillende uitvoeringen en afwerkingen hebt.

De onderhoudsvrije dakkapel: Mythe of werkelijkheid?

Heb jij ruimte voor het plaatsen van een dakkapel, dan is dit

Wat komt er kijken bij een dakkapel?

Het aanleggen van een dakkapel is een soort uitbouw aan je schuine