Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 03 apr 2024

Met meer dan 30 jaar ervaring en de realisatie van niet minder dan 900 dakkapellen per jaar is Klaassen door de jaren heen uitgegroeid tot een dakkapel leverancier waar heel wat mensen reeds naar volle tevredenheid een beroep op hebben gedaan. Klaassen maakt het voor jou als klant mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende soorten dakkapellen. Denk hierbij niet alleen aan een strak en modern dakkapel plat dak, maar ook een variant met schuin dak evenals een verhoogde nok behoren tot de mogelijkheden. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer je graag een dakkapel wenst te realiseren en je daarvoor op zoek bent naar een geschikte partij om een beroep op te doen is kiezen voor Klaassen voor jou mogelijks interessant te noemen.

De geschiedenis van Klaassen

Op moment van schrijven beschikt Klaassen als dakkapel leverancier reeds over een ervaring van meer dan 30 jaar. De deskundigheid waar dit bedrijf over beschikt zorgt er voor dat er door de jaren heen heel wat mensen hun vertrouwen in hebben gesteld. Dit resulteerde in een vol orderboek welke tegenwoordig goed is voor zo’n slordige 900 dakkapellen per jaar. Klaassen staat er bovendien niet alleen om bekend uitstekende dakkapellen te realiseren, daarnaast heeft ze ook een goede service na verkoop. Dit laatste is uiteraard ook van belang, want alleen op deze manier kan je er zeker van zijn dat je, mocht je tegen bepaalde problemen aanlopen, altijd bent verzekerd van een zo concreet mogelijke oplossing.

Werkzaamheden

Klaassen Dakkapellen is een dakkapel leverancier waarbij je aan het juiste adres bent voor de realisatie van verschillende soorten dakkapellen. Wil je graag een verhoogde nok realiseren of ben je op zoek naar een gewone dakkapel plat dak of misschien een variant met een schuine kap? Alle drie deze opties behoren tot de mogelijkheden bij Klaassen Dakkapellen. Op het ogenblik dat je er voor zou kiezen om een dakkapel met plat dak te bestellen is het zelfs mogelijk om deze (niet altijd) vergunningsvrij te laten plaatsen. Het spreekt daarnaast voor zich dat je het plat dak van je dakkapel op diverse manieren kan afwerken. Je kan hiervoor zowel de voorkeur geven aan bitumen als aan EPDM.

 

Wanneer je er voor kiest om een dakkapel te laten realiseren door Klaassen Dakkapellen zal je kunnen vaststellen dat deze dakkapel leverancier er altijd voor kiest om gebruik te maken van de beste merken. Het gaat hierbij dan ook om A-labels zoals Trespa evenals Keralit. Daarnaast spreekt het voor zich dat je als klant bij deze dakkapel leverancier de mogelijkheid hebt om je dakkapel af te werken geheel op basis van jouw wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar het best mogelijke isolerende glas voor in jouw dakkapel? Dan is het geen enkel probleem om deze er in te laten plaatsen. Tot slot kan je bij Klaassen uiteraard ook altijd rekenen op een optimale garantie voor jouw dakkapel waardoor je eigenlijk altijd op beide oren kan slapen.

Waar actief?

Klaassen is als dakkapel leverancier voor zover bekend uitsluitend actief in Nederland. Echter is gebleken dat dit bedrijf geen enkele locatie in eigen land uit de weg gaat. Dit betekent dat je woning niet zozeer in de omgeving van de bedrijfslocatie van Klaassen moet zijn terug te vinden. Waar jouw huis zich met andere woorden ook in Nederland mag bevinden, het is ten allen tijde mogelijk om te kunnen genieten van de optimale kwaliteit voor je dakkapel welke kan worden gegarandeerd door Klaassen!

Adresgegevens

Ben jij net als zoveel andere mensen ook geïnteresseerd om een beroep te doen op de mogelijkheden die Klaassen als dakkapel leverancier voor jou in petto heeft? In dat geval is het mogelijk om op verschillende manieren met dit bedrijf contact op te nemen. Dit kan niet alleen door een bezoekje te brengen aan hun adres in Hulshorst, daarnaast kan je uiteraard ook op voorhand eventuele vragen of problemen doormailen en is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Wij hebben de adresgegevens van Klaassen alvast even speciaal voor jou hieronder op een rijtje gezet.

 

Adres:

Klaassen Dakkapellen

Varelseweg 65

8077 RB Hulshorst

 

E-mailadres: info@meerzolder.nl

Telefoon: 0341-45.21.12

Bespaartips

Een beroep doen op een betrouwbare en kwalitatieve dakkapel leverancier als Klaassen is uiteraard slechts één ding. Veel mensen vinden het dan ook belangrijk dat ze hun dakkapel ook kunnen laten realiseren tegen een zo scherp mogelijk prijskaartje. Om deze wens in de praktijk te kunnen omzetten kan het de moeite waard zijn om rekening te houden met deze interessante bespaartips:

 

  • Controleer goed de geldende garantievoorwaarden

Indien je een beroep doet op de diensten van een partij zoals Klaassen Dakkapellen zal je altijd kunnen rekenen op uitstekende garantievoorwaarden. Duikt er op een zeker ogenblik een probleem op met je dakkapel? Bekijk dan altijd goed of deze niet wordt ingedekt door de garantievoorwaarden. Is dat het geval? Dan is het steeds mogelijk om het probleem in kwestie kosteloos te laten herstellen. Dit kan je heel wat geld uitsparen.

 

  • Kies voor echt kwalitatieve materialen

Besparen kan je op verschillende manieren doen. Zo is het mogelijk om éénmalig te besparen bij de aankoop van je dakkapel, maar kunnen er ook verschillende besparingen worden gerealiseerd op middellange tot lange termijn. Dit kan in het bijzonder door de plaatsing van isolatie en optimaal isolerend glas. Op deze manier kan je namelijk niet één keer, maar wel elk jaar opnieuw heel veel geld besparen op de energiefactuur. Dit is dan ook zeker het overwegen meer dan waard.

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers via onze website

De enorme hoeveelheid aan ervaring waar Klaassen als dakkapel leverancier over beschikt zorgt er voor dat ze werkelijk een uitstekende partner vormt voor iedereen die er aan denkt om een dakkapel op zijn of haar woning te plaatsen. Dit neemt uiteraard niet weg dat het altijd interessant is om er voor te kiezen om offertes aan te vragen bij meerdere partijen vooraleer daadwerkelijk met een bepaalde dakkapel leverancier in zee te gaan. Wil je er dus absoluut zeker van kunnen zijn dat je kan rekenen op de best mogelijke prijs voor jouw dakkapel? Dan kunnen we alleen maar zeggen dat het een absolute aanrader is om even verschillende offertes van meerdere dakkapel leveranciers met elkaar te vergelijken via deze website!

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Apeldoorn verruimt mogelijkheden voor vergunningvrije dakkapellen

maart 25, 2024

Een grote verandering staat op het punt te gebeuren voor woningeigenaren in

Een grote vergissing: dakkapel brengt definitieve verandering in het straatbeeld

maart 1, 2024

In een recent artikel van het AD lazen wij over een opmerkelijke

Deze fout bij het plaatsen van een dakkapel kan potentieel duizenden euro’s kosten

februari 16, 2024

Janneke maakte een grote fout met haar dakkapel en leerde: “Ga nooit