Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 03 apr 2024

Franken is een dakkapel leverancier die bij heel wat mensen ongetwijfeld een belletje zal doen rinkelen. Dit is ook niet zo vreemd, want dit bedrijf is reeds meer dan 25 jaar actief in de wereld van de dakkapellen. Deze ruime ervaring binnen deze sector heeft er voor gezorgd dat ze door de jaren heen heel wat hoge ogen heeft gegooid. Dit komt niet in het minst door het bijzonder kwalitatieve assortiment waar Franken als dakkapel bedrijf bekend om staat. Bovendien biedt dit dakkapel bedrijf je uiteraard steeds de mogelijkheid om niet alleen een prefab, maar tevens een traditionele of maatwerk dakkapel te laten realiseren. Ben jij ook wel geïnteresseerd in de mogelijkheden en producten van het dakkapel bedrijf Franken? Lees dan snel verder, want wij laten je graag kennismaken met deze leverancier van dakkapellen!

De geschiedenis van Franken

Wanneer ook jij wel geïnteresseerd bent in het toevoegen van een dakkapel aan je woning is de kans bijzonder groot dat je tijdens het bekijken van de verschillende mogelijkheden die op de markt zijn terug te vinden in aanraking komt met het dakkapel bedrijf ‘Franken’. Het betreft hier een bedrijf welke reeds over meer dan 25 jaar ervaring beschikt en er om bekend staat haar klanten steeds het neusje van de zalm te willen bieden. Bovendien moet er worden vastgesteld dat Franken door de jaren heen is uitgegroeid tot een uitermate complete dakkapel leverancier. Niet alleen voor de levering en plaatsing van een nieuwe dakkapel ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres, dat geldt eveneens voor wanneer je bijvoorbeeld jouw dakkapel wenst te laten reinigen. Op deze manier heb jij geen omkijken meer naar jouw dakkapel terwijl je over de hele lijn ook nog eens kan rekenen op de expertise van een bedrijf als Franken.

 

Veel mensen vinden het belangrijk om vooraleer te starten met het bouwen of aanschaffen van dakkapel in eerste instantie aanspraak te kunnen maken op echt waardevol en kwalitatief advies van een echte specialist. Op dit vlak weet Franken alvast heel wat verwachtingen in te lossen. Deze dakkapel leverancier beschikt dan ook over uitermate ervaren specialisten die je maar wat graag te woord staan bij vragen of mogelijke problemen. Kom je er even niet helemaal uit hoe jouw dakkapel er nu precies uit moet komen te zien en kan je wel wat extra inzichten gebruiken? Ook in dat geval ben je bij Franken als dakkapel leverancier ongetwijfeld aan het juiste adres.

Werkzaamheden

Franken staat er zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven om bekend een uiterst veelzijdig en compleet dakkapel bedrijf te zijn. Je bent bij Franken dan ook niet uitsluitend aan het juiste adres voor het kopen van prefab dakkapellen, ook wanneer je een traditioneel maatwerk exemplaar prefereert kunnen de specialisten bij Franken je zonder ook maar enig probleem verder helpen. Daarnaast benadrukt Franken reeds op haar website dat er tegenwoordig bijzonder veel interessante mogelijkheden bestaan om een dakkapel toe te voegen aan je woning zonder dat je hoeft te vrezen dat je een bouwvergunning dient aan te vragen (dit kost immers ook weer extra). Ook indien een vergunningsvrije dakkapel voor jou een prioriteit is mag het dus duidelijk zijn dat je bij Franken aan het juiste adres bent.

 

Wist je bovendien dat je niet alleen bij Franken terecht kan voor het bouwen van een nieuwe dakkapel? Veel mensen willen graag kunnen genieten van de voordelen die zijn verbonden aan een dakkapel, maar houden niet van het extra onderhoud dat deze met zich meebrengt. Dit geldt natuurlijk niet in het minst voor houten dakkapellen. Indien dit eveneens geldt voor jou kan het altijd de moeite waard zijn om het onderhoud uit te besteden, bijvoorbeeld aan Franken. Dit dakkapel bedrijf neemt je het onderhoud uit handen tegen een scherpe prijs.

Waar actief?

Franken is reeds meer dan 25 jaar actief op Nederlandse bodem. In haar bestaan heeft deze leverancier van dakkapellen projecten tot een goed einde gebracht op de meest uiteenlopende locaties verspreid over Nederland. Wil jij graag weten of Franken als dakkapel bedrijf ook jou op jouw adres van dienst kan zijn? Dan wordt het steeds aangeraden om even contact op te nemen met het bedrijf door middel van de adresgegevens op deze pagina.

Adresgegevens

Op het ogenblik dat jij er aan denkt om een beroep te doen op de mogelijkheden die Franken als dakkapel bedrijf voor jou in petto heeft spreekt het voor zich dat je eerst even uitgebreid contact met hun zal willen opnemen. Dit is mogelijk op tal van verschillende manieren. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat ze natuurlijk over een mooie dakkapel showroom beschikken waar je heel wat inspiratie op kan doen. Deze showroom is gelegen aan de Noorderbreedte 7, 8081 PX Elburg. Zou je graag in eerste instantie even telefonisch contact op willen nemen met Franken of heb je reeds een paar vragen die je graag per e-mail zou willen stellen? Dan kunnen de onderstaande gegevens je daarbij helpen.

 

E-mailadres: info@frankendakkapellen.nl

 

Telefoonnummer: 0525-66.22.04

Bespaartips

Ga je een beroep doen op de diensten van het dakkapel bedrijf Franken, maar wil je er tegelijkertijd wel zeker van zijn dat je geen te hoge kosten moet betalen voor jouw dakkapel? Hou dan zeker rekening met de volgende interessante bespaartips:

 

  1. Kies voor een prefab dakkapel

Franken biedt haar klanten als dakkapel leverancier de mogelijkheid om te kiezen voor ofwel een prefab dakkapel ofwel een maatwerk exemplaar. Deze laatste biedt natuurlijk heel wat meer mogelijkheden op vlak van afwerking, maar daar staat tegenover dat ze ook wat duurder is. Wil je vooral de kosten zoveel mogelijk kunnen beperken? Dan kies je bij voorkeur voor een prefab dakkapel.

 

  1. Steek ook zelf de handen uit de mouwen

Franken biedt als dakkapel bedrijf een ongelofelijk aantal verschillende mogelijkheden aan waardoor er aan alle wensen van haar klanten tegemoet kan worden gekomen. Ben jij een handige doe-het-zelver die zelf ook een deel van de afwerking van diens dakkapel voor eigen rekening kan nemen? Dan is dat absoluut geen enkel probleem!

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers via onze site

Ondanks het feit dat Franken er om bekend staat een uitstekende dakkapel leverancier te zijn is het niet ondenkbaar dat je graag even enkele leveranciers met elkaar zal willen vergelijken. In het bijzonder de kosten welke moeten worden betaald voor de realisatie van je dakkapel willen immers nog wel eens sterk afhankelijk zijn van de dakkapel leverancier in kwestie. In ieder geval, zou jij ook graag op een efficiënte wijze dakkapel offertes bij meerdere leveranciers willen vergelijken om zo de voordeligste oplossing uit de bus te laten komen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor op deze website aan het juiste adres bent!

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Apeldoorn verruimt mogelijkheden voor vergunningvrije dakkapellen

maart 25, 2024

Een grote verandering staat op het punt te gebeuren voor woningeigenaren in

Een grote vergissing: dakkapel brengt definitieve verandering in het straatbeeld

maart 1, 2024

In een recent artikel van het AD lazen wij over een opmerkelijke

Deze fout bij het plaatsen van een dakkapel kan potentieel duizenden euro’s kosten

februari 16, 2024

Janneke maakte een grote fout met haar dakkapel en leerde: “Ga nooit