Onafhankelijke informatie met meer dan 15+ jaar ervaring
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Fallback Image

Wanneer het aankomt op verschillende onderdelen of uitbreidingen aan je woning zal de naam ‘Belisol’ wellicht de nodige bekendheid oproepen. Belisol is niet alleen een interessante partij voor het kopen van een prachtige dakkapel, daarnaast staat ze wellicht nog heel wat meer bekend omwille van de uitstekende kozijnen en deuren die ze weet te realiseren in verschillende materialen. In ieder geval, wil jij ook verzekerd zijn van een echt kwalitatieve dakkapel en zou je daarvoor bij voorkeur een beroep willen doen op een betrouwbare partij die reeds een hele tijd meedraait in de sector? In dat geval is het zeker en vast een aanrader om even kennis te maken met deze dakkapel leverancier die luistert naar de naam Belisol.

De geschiedenis van Belisol

Belisol is een bedrijf welke reeds een behoorlijk lange tijd meedraait in de wereld van de dakkapellen. Toch is het niet binnen deze sector dat haar roots ligt. In eerste instantie stond Belisol namelijk in het bijzonder bekend als leverancier van niet alleen kozijnen, maar ook deuren evenals schuifpuien. Deze waren verkrijgbaar in meerdere materialen gaande van hout en kunststof tot aluminium. De stap naar het realiseren van dakkapellen was dan ook eigenlijk vrij voor de hand liggend. Ook dakkapellen die worden aangekocht bij Belisol kunnen in verschillende materialen worden gerealiseerd. Het gaat hierbij niet alleen om kunststof, maar ook om hout. Welke van beide mogelijkheden jij zal verkiezen is afhankelijk van je voorkeur op vlak van uitstraling evenals de hoeveelheid aan onderhoud welke je (niet) wenst uit te voeren.

Werkzaamheden

Wanneer je het assortiment van Belisol gaat bekijken valt het meteen op dat dit bedrijf zich lang niet uitsluitend bezighoudt met het bouwen van dakkapellen. Op moment van schrijven heeft ze dan ook zomaar reeds meer dan 40 jaar ervaring met het vervaardigen van prachtige kozijnen evenals deuren. Ook mensen die er in het verleden reeds voor hebben gekozen om een schuifpui toe te voegen aan hun woning hebben er wellicht voor gekozen om dit karwei toe te kennen aan Belisol of in ieder geval gebruik te maken van haar materialen.

 

Wanneer je echter vooral geïnteresseerd bent in het plaatsen van een dakkapel zal je eveneens kunnen vaststellen dat het bedrijf Belisol je op dit vlak heel wat moois te bieden heeft. Zou je graag een zeer authentieke houten dakkapel willen toevoegen aan je huis of heb je het eerder begrepen op een veel onderhoudsvriendelijkere variant van kunststof? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Belisol. Bovendien zal je alleen maar kunnen vaststellen dat deze dakkapel leverancier je altijd voorziet van een uitstekende oplossing geheel op maat van je wensen. Zo kan je altijd die ene dakkapel realiseren waar je altijd al van hebt gedroomd!

Waar actief?

Belisol is een dakkapel leverancier welke niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen zoals België actief is. In Nederland zelf beschikt Belisol op moment van schrijven over meer dan 17 verschillende showrooms welke uiteraard elk over hun eigen specialisten beschikken. Dat er verspreid over Nederland zoveel verschillende showrooms zijn terug te vinden is uiteraard bijzonder interessant. Zo hoef je nooit lang of ver te rijden om te kunnen achterhalen over welke mogelijkheden je precies beschikt voor een dakkapel bij Belisol. Ook wanneer je snel even een afspraak wil kunnen maken met een specialist van dit bedrijf kan dat op deze manier natuurlijk bijzonder eenvoudig.

Adresgegevens

Ondanks het feit dat Belisol een bedrijf is welke in Nederland over verschillende vestigingen beschikt is het wel zo dat het hoofdkantoor van deze onderneming in België, meer bepaald in het Limburgse ‘Hasselt’ is terug te vinden. Op het ogenblik dat je met andere woorden het hoofdkantoor zal willen contacteren zal je dan ook genoodzaakt zijn om de nodige briefwisseling (of een telefoongesprek) naar België te doen. De contactgegevens van het hoofdkantoor van Belisol zijn de volgende:

 

Adres:

Belisol

Luikersteenweg 254

3500 Hasselt

België

 

Telefoon: +32-11-21.00.98

E-mailadres: info@belisol.com

 

Voor het merendeel van de mensen die een dakkapel willen laten realiseren door Belisol is het echter helemaal geen vereiste om daarvoor contact op te nemen met de hoofdzetel. Zoals reeds aangegeven zijn er verspreid over Nederland meer dan 17 verschillende locaties terug te vinden van Belisol showrooms. Het gaat hierbij onder meer om vestigingen in Goes, Breda, Nieuwegein, Tilburg, Spijkenisse en Wateringen. Waar je met andere woorden ook precies woont, het is altijd mogelijk om snel en efficiënt langs te gaan bij een Belisol showroom.

Bespaartips

Er voor kiezen om een dakkapel van Belisol te kopen levert je altijd een reeks van interessante voordelen op. Hoe gerenommeerd deze partij door de jaren heen ook is geworden, het is steeds van belang om er rekening mee te houden dat er altijd mogelijkheden bestaan om enigszins te kunnen besparen op het prijskaartje voor je dakkapel. Wij hebben alvast enkele bespaartips voor jou op een rijtje gezet.

 

  • Doe de afwerking van je Belisol dakkapel zelf

Het is perfect mogelijk om er voor te kiezen om de afwerking van je Belisol dakkapel voor eigen rekening te nemen. Veel mensen onderschatten de impact die dit kan hebben op het totale kostenplaatje welke ze moeten betalen. Toch kan dit verschil in de praktijk zomaar even oplopen tot niet minder dan 30 procent van de volledige kostprijs. Het spreekt voor zich dat dit toch wel even mooi meegenomen is.

 

  • Doe altijd een beroep op een dakkapel leverancier uit je buurt

Het feit dat Belisol over zoveel verschillende vestigingen of showrooms beschikt verspreid over Nederland zorgt er uiteraard voor dat je nooit echt ver hoeft te rijden om een beroep te doen op de diensten van dit bedrijf. Daarnaast kunnen ook de voorrijkosten die door Belisol zelf worden aangerekend op deze manier aanzienlijk worden beperkt. Deze kosten kunnen ergens tussen de 0,25 en 0,50 euro (gemiddeld) liggen waardoor ze op het einde van de rit behoorlijk zouden kunnen aandikken. Kiezen voor een dakkapel leverancier uit jouw buurt is dan ook steeds een goed idee.

Vergelijk offertes van meerdere leveranciers via onze website

Ondanks het feit dat Belisol een uitstekende partij is om een dakkapel door te laten realiseren en dit bedrijf je heel wat interessante mogelijkheden biedt moet het gezegd dat het altijd (financieel) de moeite waard kan zijn om meerdere offertes op te vragen via deze website. Op deze manier beschik je meteen over verschillende financiële inzichten die worden verstrekt door meerdere gespecialiseerde dakkapel bedrijven. Door vervolgens een objectieve vergelijking uit te voeren zal je kunnen vaststellen dat je altijd kan rekenen op de scherpst mogelijke prijs voor jouw gloednieuwe dakkapel. Klinkt dit voor jou ook als muziek in de oren? Dan is het uitvoeren van zo’n vergelijking via deze website een absolute aanrader.

 

Dit artikel is geschreven door:

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

10x veelgemaakte fouten dakkapel

Een dakkapel op het dak van je woning biedt vele voordelen, waaronder

dakkapel voorbeeld

Nieuwe dakkapel? Kies voor zink

Dakkapellen zijn in Nederland bijzonder populair. Dat is ook niet vreemd, want

Expert tips: Zelf een dakkapel plaatsen

Je ziet het tegenwoordig steeds meer. Een dakkapel op je woning plaatsen.